Speciale Koetsen

Postkoets

Authentieke postkoets in eigen beheer in 1995 gebouwd. Uitgevoerd in de kleur zwart met koninklijk blauw en zeer fijn goud gebiesd. Prachtige lampen complementeren het geheel.

De koets getrokken door een vierspan met het Staatsietuig maken het tot een adembenemend schouwspel. Bovenop de koets is plaats voor 8 personen, binnen kunnen 4 volwassenen zitten.

De koets is bijzonder geschikt voor jubilea.

Omnibus

De omnibus is in 1890 gebouwd. Na de restauratie is ook deze koets in de kleuren zwart met koninklijk blauw uitgevoerd. Ook de zeer fijne gouden biezen ontbreken niet. In de omnibus is plaats voor 6 personen. Bovenop kunnen 4 personen plaats nemen.

Strijdwagens

De twee strijdwagen zijn helemaal in eigen beheer gebouwd. Het zijn bijzonder mooie en authentieke wagens. Ze worden getrokken door een twee-, of viertal Friesche paarden, allen naast elkaar ingespannen. De koetsiers zijn geheel in klederdracht uit de Romeinse tijd uitgedost. Bijzonder geschikt om ingezet te worden tijdens evenementen en optochten.

Tilbury

De tilbury is in 1912 in de Alblasserwaard gebouwd. Hij bevindt zich nog helemaal in de originele staat. Getrokken door een statige Fries een elegant geheel.

Koetserij Haasnoot
Paterstraat 13-15
5331 EA Kerkdriel

T 0418 631894
F 0418 635171

E post@koetserij.nl